Toddy ställer in

Kära vänner.

Det är med tungt hjärta som vi kollektivt i Toddyspexarna har bestämt att ställa in vårens föreställningar, sittningar och jubileumsfirande från den 26e till 29e mars.

Detta beslut kommer från timvis med diskussioner internt i spexet, med smittskydd samt efter att följt folkhälsomyndigheten och nyhetsläget kring COVID-19 noga. Beslutet grundas i att vi tillsammans vill värna om våra besökares och vår egen säkerhet, samt att vi vill vara respektfulla mot smittorisken som finns i samhället.

Att ställa in en verksamhet som vi alla har lagt ned många och åter många timmar på, och nu även speciellt under vårt 125e år var inget lätt beslut att fatta och vi hoppas innerligt att ni besökare förstår att detta beslut inte är något som har skett i en handvändning.

Tyvärr är detta beslut för oss som en ideell organisation ekonomiskt väldigt tufft att ta och därför vädjar vi till er, för vår organisations fortsatta verksamhet, att tänka över ett eventuellt återköp en extra gång. Pengar som ni inte begär att få tillbaka kommer vara till stor hjälp för oss att fortsätta vår verksamhet även nästa år.

Med detta sagt är vi också ödmjuka för situationen som många av er sitter i som studenter och andra hårt ansatta. Därför erbjuder vi er som köpt biljetter av oss att genomföra ett återköp och med det få tillbaka pengarna.

För att göra ett återköp gör ni följande:
Vidarebefordra mailet (från no_reply@nortic.se) med era biljetter till biljett@toddyspexarna.se.
Om biljetten köptes via en spexare önskar vi även att ni anger ni även från vilket telefonnummer som betalningen genom Swish skickades.

Att avbryta vår verksamhet så nära föreställningarna känns tungt, men nu blickar vi framåt till hösten där vi har förhoppningen att få en ny chans att visa er alla vad vi har slitit så hårt för!

Må och nå toppen

Toddyspexet genom Dekoren, Götteriet, Jubileumskomittén, Ljudet, Ljuset, Orkestern, Pauseriet, PRIT, Scenen, Sexmästeriet, Sminket, Syet & Toppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *