Toddyspexarna styrs av vår eminenta förman. Vi gillar också att kalla honom Oskar Appelberg. Har du några frågor till Oskar kan du nå honom på forman@toddyspexarna.se

Självklart kan han inte göra allt, någon måste hålla koll på ekonomin. Det gör vår alldeles egna ekonomiansvarig Frida Appelros. Henne kan du nå på ekonomie@toddyspexarna.se

Vill man köpa/boka biljetter, eller bara har frågor kring detta ämne, kan man höra av sig till biljett@toddyspexarna.se

Toddyspexarna har i över hundra år hyllat det bisarra och vältrat sig i lustigheter. Ur denna erfarenhet destillerar vi fram ett program som passar perfekt till kaffe och punsch. Med glada tillrop kommer vi instormande med burdusa kvartetter, smäktande kärleksballader och en och annan hjältetenoraria.

Vi kan ordna underhållningen på allt från disputationsfesten till födelsedagar, från enorma internationella konferenser till busstransporten mellan mötet och festen. Ja, i stort sett till allt. Givetvis tar vi med eget piano och ljudutrustning de luxe.

Kontakta oss gärna på kavalkaderiet@gmail.com för mer information om hur vi kan bidraga till att göra ert nästa evenemang ännu lite gladare!